Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China (ISBN: 9780393357745)

Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China (ISBN: 9780393357745)

Ofertele pentru produsul

 

Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China

130,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
karte.ro
Descrierea produsului
Genul Carte de bucate, Gastronomie, Gătit, Limbi străine

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Fuchsia Dunlop, the first Westerner to train at the prestigious Sichuan Institute of Higher Cuisine, "has done more to explain real Chinese cooking to non-Chinese cooks than anyone" (Julia Moskin, New York Times). In Shark's Fin and Sichuan Pepper, Dunlop recalls her rapturous encounters with China's culinary riches, alongside her brushes with corruption, environmental degradation, and greed. The resulting memoir is a vibrant portrait of Chinese culinary culture, from the remote Gansu countryside to the enchanting old city of Yangzhou. The most talked-about travel narrative when it was published a decade ago, this reissue of Shark's Fin and Sichuan Pepper remains a thrilling adventure that you won't be able to put down.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.