Historical Brewing Techniques (ISBN: 9781938469558)

Historical Brewing Techniques (ISBN: 9781938469558)

de la 105,76 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

Historical Brewing Techniques

105,76 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
libristo.ro
 

Historical Brewing Techniques: The Lost Art of Farmhouse Brewing

163,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
karte.ro
Descrierea produsului
Genul Carte de bucate, Gastronomie, Gătit, Limbi străine

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Equal parts history, cultural anthropology, social science, and travelogue, this book describes brewing and fermentation techniques that are vastly different from modern craft brewing and preserves them for posterity and exploration. Learn about uncovering an unusual strain of yeast, called kveik, which can ferment a batch to completion in just 36 hours. Discover how to make keptinis by baking the mash in the oven. Explore using juniper boughs for various stages of the brewing process.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.