Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (ISBN: 9780393058291)

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (ISBN: 9780393058291)

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (ISBN: 9780393058291)

Ofertele pentru produsul

 

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

158,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
karte.ro
Descrierea produsului
Genul Carte de bucate, Gastronomie, Gătit, Limbi străine

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

In addition to providing 125 classic recipes for sausages, terrines, and pates, the authors expand the definition of "charcuterie" to include anything preserved or prepared ahead such as Mediterranean olive and vegetable rillettes, duck confit, and pickles and sauerkraut.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.