101 Things I Learned (TM) in Culinary School (ISBN: 9780446550307)

101 Things I Learned (TM) in Culinary School (ISBN: 9780446550307)

Ofertele pentru produsul

 

101 Things I Learned (TM) in Culinary School

91,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
karte.ro
Descrierea produsului
Genul Carte de bucate, Gastronomie, Gătit, Limbi străine

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Louis Eguaras, a renowned chef at the Le Cordon Bleu Program at the California School of Culinary Arts, provides readers with a terrific overview of what is truly involved in the preparation, cooking, and presentation of meals. He also provides invaluable insights into just what is involved in making this one's chosen profession. The book will feature a wide range of illustrated lessons, from how to properly hold a knife... to the history of food... from food preparation and presentation... to restaurant hospitality and management, and much more. The book will be presented in the distinctive and highly-attractive packaged style of 101 THINGS I LEARNED(r) IN ARCHITECTURE SCHOOL, and will be the perfect gift for anyone who is thinking about entering culinary school, is already enrolled, or even just the casual chef.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.