The Third Plate: Field Notes on the Future of Food (2015)

The Third Plate: Field Notes on the Future of Food (2015)

Ofertele pentru produsul

 

The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

135,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
karte.ro
Descrierea produsului
Genul Limbi străine, Sociologie
Limba Engleză
Număr pagini 496
Greutate 363

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

"Not since Michael Pollan has such a powerful storyteller emerged to reform American food. " --The Washington Post Today's optimistic farm-to-table food culture has a dark secret: the local food movement has failed to change how we eat. It has also offered a false promise for the future of food. In his visionary New York Times-bestselling book, chef Dan Barber, recently showcased on Netflix's Chef's Table, offers a radical new way of thinking about food that will heal the land and taste good, too. Looking to the detrimental cooking of our past, and the misguided dining of our present, Barber points to a future "third plate" a new form of American eating where good farming and good food intersect. Barber's The Third Plate charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for our national cuisine that is as sustainable as it is delicious.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.