Science and Cooking - Pia M. Sorensen, David A. Weitz (ISBN: 9780393634921)

Science and Cooking - Pia M. Sorensen, David A. Weitz (ISBN: 9780393634921)

Ofertele pentru produsul

 

Science and Cooking - Pia M. Sorensen, David A. Weitz

159,00 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
libristo.ro
Descrierea produsului
Autor David A. Weitz, Pia M. Sorensen
Genul Limbi străine, Ştiinţă

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and social media feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Science and Cooking, Harvard professors Michael Brenner, Pia Sörensen, and David Weitz bring the classroom to your kitchen to teach the physics and chemistry underlying every recipe. Why do we knead bread? What determines the temperature at which we cook a steak, or the amount of time our chocolate chip cookies spend in the oven? Science and Cooking answers these questions and more through hands-on experiments and recipes from renowned chefs such as Christina Tosi, Joanne Chang, and Wylie Dufresne, all beautifully illustrated in full color. With engaging introductions from revolutionary chefs and collaborators Ferran Adria and José Andrés, Science and Cooking will change the way you approach both subjects--in your kitchen and beyond.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.