Producerea pălincii şi a lichiorului în gospodărie (ISBN: 9786068527567)

Producerea pălincii şi a lichiorului în gospodărie (ISBN: 9786068527567)

de la 39,20 RON 3 oferte
 

Producerea Palincii Si A Lichiorului In Gospodarie - Panyik Gaborne

39,20 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
librariadelfin.ro
 

Producerea Palincii Si A Lichiorului In Gospodarie, Panyik Gaborne - Editura Casa (9786068527567)

41,65 RON
+ 12,99 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
lumeadepoveste.ro
 

Producerea pălincii şi a lichiorului în gospodărie

49,00 RON
+ 13,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
cartepedia.ro
Descrierea produsului
Autor Panyik Gáborné

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Pălinca este o băutură alcoolică obţinută exclusiv prin fermentarea şi distilarea unor fructe cărnoase sau a unui amestec de fructe.
În această carte se prezintă modul de obţinere a pălincii în gospodărie, cititorii fiind îndrumaţi, pas cu pas, cum să urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele în apreciata pălincă şi în lichioruri apetisante.

Primul pas pentru obţinerea unei pălinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru început sunt prezentate condiţiile de cultură a fructelor, perioada optimă de recoltare şi prelucrare, descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate.
În continuare, cititorilor li se dezvăluie întreaga tehnologie a obţinerii borhotului din fructe şi a procesului de fermentaţie. Un capitol aparte este rezervat prezentării elementelor componente ale borhotului fermentat şi a rolului acestora în obţinerea unor produse de calitate.

Urmează descrierea detaliată a instalaţiilor de distilare, prezentarea regulilor de utilizare şi întreţinere a acestora, precum şi a condiţiilor necesare depozitării şi maturării pălincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor în curs de realizare şi a celor finite, dar şi eventualele defecte care pot apărea în procesul de fabricaţie şi procedeele de corectare a acestora.

Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, întregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat în detaliu, ca în cazul pălincii.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.