Microsoft Office Outlook 2003 pentru incepatori (ISBN: 9789735715182)

Microsoft Office Outlook 2003 pentru incepatori (ISBN: 9789735715182)

Microsoft Office Outlook 2003 pentru incepatori (ISBN: 9789735715182)

Ofertele pentru produsul

Descrierea produsului
GenulTehnică de calcul

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Microsoft Office 2003 Outlook pentru începători

\"Ghidul începătorului în Microsoft Office Outlook 2003 îţi arată cum să faci primii paşi în utilizarea programului Outlook 2003. Cartea începe prin a explica modul de organizare a programului Outlook şi modul de configurare a acestuia la prima utilizare. Apoi sunt prezentate modulele Outlook, operaţii comune, precum crearea de conturi de e-mail, trimiterea şi primirea mesajelor de e-mail, precum şi personalizarea programului Outlook astfel încât acesta să funcţioneze aşa cum vrei tu, arhivarea şi tipărirea datelor din Outlook, precum şi efectuarea de îmbinări pentru corespondenţă cu Outlook şi Word. Ghidul începătorului în Microsoft Outlook 2003 include numeroase ilustraţii şi instrucţiuni pas cu pas de lucru cu Outlook, pe care le vei folosi iar şi iar. \"

\"Ghidul începătorului în Microsoft Office Outlook 2003 te va ajuta să foloseşti Outlook 2003 cât ai clipi! Iată câteva exemple despre ceea ce veţi găsi în carte:

Descrie modul de începere a utilizării programului Outlook 2003 cu instrucţiuni pas cu pas complete şi ilustraţii.
Conţine o prezentare completă a modului de utilizare a programului Outlook 2003 ca program de gestiune a informaţiilor personale.
Explică în detaliu modul de utilizare a dosarelor de căutare, a regulilor, a vederilor şi a altor caracteristici ale programului Outlook 2003.
Indică modul de utilizare a programului Outlook 2003 pentru lucrul în echipă cu dosare partajate şi pentru planificarea şedinţelor.
Descrie modul de rezolvare a celor mai comune probleme Outlook într-o anexă de depanare.
Conţine sugestii importante pentru o utilizare mai adecvată şi mai inteligentă a programului Outlook 2003. \"
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^