Leul Rosu (ISBN: 9789738564664)

Leul Rosu (ISBN: 9789738564664)

Leul Rosu (ISBN: 9789738564664)

de la 59,00 RON 3 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
GenulReligie

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acţiunea palpitantã a \"Leului Roşu\" se derulează pe parcursul a patru secole, conţinând cheia celor mai adânci taine ale istoriei alchimiei ţi filozofiei orientale pentru acei căutători care, citind cartea de mai multe ori, reuşesc să-şi dea seama cât de numeroase şi mereu noi sunt straturile psiho-arheologice implicate.

Fragment din carte

Cuvintele au un defect esenţial şi anume că fiecare le înţelege în alt fel. Înainte de toate trebuie să le aducem la un numitor comun ca pe nişte ceasuri diferite. Sub amintire eu înţeleg amintirea unor vieţi anterioare. Dumneata ştii şi crezi că reîncarnarea este o realitate, ai cunoştinţe şi intuiţii propii în legătură cu aceasta. Eu am amintiri. Dumneata simţi că noi doi nu ne-am întâlnit azi pentru prima oară, eu însă o ştiu. Dumneata, urmând o poruncă lăuntrică, te-ai retras aici, în Arca lui Noe, pentru a-ţi termina lucrarea de care viitorul are nevoie, eu însă ştiu că această poruncă lăuntrică este o însărcinare venită de acolo de unde revoluţionarii spiritului pregătesc noul Eon, cu ajutorul conjuraţilor spiritului reînnoit. Dumneata, fără să o ştii, faci parte din această conjuraţie în această viaţă terestră, dar te asigur că odată ai acceptat în mod conştient această sarcină.

Am afirmat din cap involuntar, deşi această claritate mai mult îmi lua vederea decât mă făcea să văd. Eram stăpânit de o stranie stare de elevare tot timpul cât Adam Cadmon s-a aflat în casa mea. În prezenţa lui nu reuşeam să discut în contradictoriu, nici să analizez o idee sau să mă împotrivesc. Timp de secunde mi se năzărea că sunt, poate, victima unei stranii metode de sugestionare, căci fiecare cuvânt rostit de el cădea în mine cu multă putere de convingere, nimicind până şi germenii îndoielilor în ciuda unor fapte pe care le-aş fi putut contrazice cu argumente. Totuşi eu însumi făcusem destule experienţe de hipnoză şi sugestie pentru a şti că mă aflam în faţa unui fenomen cu totul diferit. De la el nu pornea nici o intenţie de reacordare a gândurilor mele, nici un curent dominator. El nu era altceva decât el însuşi, purtând o imensă încărcătură de cunoaştere, de forţe spirituale aflate sub stăpânire şi de capacităţi, care confereau manifestarilor sale o certitudine gravă, penetrantă, total diferită de incertitudinea şovăitoare omenească.

CUPRINS
MIRACULOASA REÎNCARNARE A LEULUI ROŞU
ADAM CADMON
CARTEA ÎNTÂI PRIMA MATERIA
SEBASTIAN, CEL CARE NU A AJUNS NICÃIERI
EDUARD ANSELMUS ROCHARD
CAVOUL ÎNZIDIT
TRANSMUTAŢIA
NUMELE MAGIC
CENTAURUL
INVOCAREA
„ÎN CEL MAI DE JOS PUNCT AL CELEI MAI MARI ADÂNCIMI
VALEA UMBRELOR
PROFESORUL DIN MARBURG
MAGISTRUL ŞI INAMICUL SÃU
VACCINUL COSMIC
SOARELE ŞI LUNA
LUMINISCENŢA
HOMONCULUS
BÃRBATA
PRIETENUL REGELUI
„CASA CARE NU ARE POARTÃ
CARTEA A DOUA CREUZETUL ÎN FOC
LOUIS DE TOURZEL
MONSIEUR BAYON
SPIRITUL LUI JOSÉ DE ASSIS
AMBASADORUL „MIEILOR
UNDE ASTRALE
ÎNTUNECATUL EROS
FEREASTRA VERDE
CARTEA A TREIA PASÃREA PHOENIX ÎŞI IA ZBORUL
ZODIA VÃRSÃTORULUI
TEMPLUL LUNII
MARELE SANCTUAR
TEMPLUL MÂNTUITORILOR
„BÃRBATUL CARE NU ARE MOARTE
PRIMUL REPREZENTANT AL TRECUTULUI
PARIS, 1870
CRISTALUL VIU
TRIANON
DOUÃ SCRISORI
UMBRA CONTELUI CAGLIOSTRO
ANNA MÜLLER
SICRIUL
STAFIA
KYILKHOR
IMAGINEA INVERSÃ DIN OGLINDÃ
GHEARE DE LEU
ISABELLE
MAGUL NEGRU
CERCUL ÎNCHEIAT
OPUS MAGNUM
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^