Jurnalul îndumnezeitor al practicii recunoștinței (ISBN: 5947226179927)

Jurnalul îndumnezeitor al practicii recunoștinței (ISBN: 5947226179927)

Ofertele pentru produsul

 

Jurnalul îndumnezeitor al practicii recunoștinței

79,00 RON
+ 13,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
cartepedia.ro
Descrierea produsului
Autor Ioana Pintilescu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Dumnezeu ne-a înzestrat cu atribute dumnezeiești de valoarea cărora nu suntem întotdeauna conștienți. Ioana Pintilescu, autoarea acestei agende-jurnal, ne împărtășește darurile minunate pe care ceva atât de simplu precum recunoștința le poate aduce în viața noastră.

Jurnalul îndumnezeitor al practicii recunoștinței  ne oferă într-o formă practică, dar și încărcată de spiritualitate, un ghid pentru a ne regăsi puterea interioară prin intermediul practicării recunoștinței zi de zi. Autoarea ne oferă exemple ale puterii recunoștinței preluate din cultură și din natură. Cartea include și 21 de pagini de tip jurnal în care ne putem transpune în scris recunoștința ca formă de spiritualitate, de înălțare a conștiinței deasupra mundanului, ca practică terapeutică și catarctică.
Parcurgând și asimilând învățăturile prețioase din această carte, vei putea să beneficiezi și tu de darurile pe care recunoștința le aduce în viața ta: îți vei amplifica starea de mulțumire și fericire, învățând să apreciezi și să savurezi amplu și conștient micile minuni care se întâmplă în jurul tău zi de zi. Astfel, nivelul tău de stres va fi diminuat, iar în schimb îți va crește reziliența în fața provocărilor zilnice.
Menținerea acestui jurnal al recunoștinței te va ajuta să îți amplifici starea de compasiune, să elimini depresia și să crești stima de sine. Emoțiile care îți perturbă acum sufletul vor fi vindecate prin simplul act al recunoștinței față de tot ce te înconjoară și tot ce ți s-a oferit. Astfel, inclusiv tulburările cardiovasculare vor fi ameliorate, iar imunitatea și sănătatea ta generală vor avea de câștigat atunci când vei începe să îți exprimi gratitudinea.
  Recunoștința transformă și vindecă, oferindu-ți șansa de a călători printr-un proces spiritual la capătul căruia vei înțelege mai multe despre Dumnezeu, despre tine și despre ceilalți. Această carte-jurnal are puterea să te ajute să îți îndepărtezi fricile și anxietățile, dobândind libertatea unei vieți în armonie cu principiile universale ce guvernează întrega planetă la nivel ezoteric.
  Chiar dacă acum nu vezi niciun motiv pentru care ar trebui să îți exprimi gratitudinea, această carte te va învăța cum să descoperi o perspectivă superioară asupra lumii. Noua perspectivă pe care ți-o vei însuși te va face să simți în toate acordurile ființei tale fericirea și binecuvântarea de a trăi. Cu siguranță, cartea și partea sa adiacentă tip jurnal au puterea de a-ți dezvolta o conștiință superioară, plenară, binecuvântată cu auto-vindecare, iubire de sine și înălțare spirituală.
  Dumnezeu, așa cum apare el în această carte, nu este relaționat cu o religie anume, ci cu acea putere tainică și infinită care ne pune la dispoziție darurile dumnezeiești, dintre care recunoștința are cea mai mare putere. Descoperă și tu miracolul recunoștinței și transformările pe care manifestarea gratitudinii le poate aduce în viața ta!
Te invităm să pornești în aventura auto-cunoașterii și auto-vindecării împreună cu Ioana Pintilescu și  Jurnalul îndumnezeitor al practicii recunoștinței !
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.