Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes - Charles G. Reavis, Evelyn Battaglia, Mary Reilly (ISBN: 9781612129853)

Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes - Charles G. Reavis, Evelyn Battaglia, Mary Reilly (ISBN: 9781612129853)

Ofertele pentru produsul

 

Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes - Charles G. Reavis, Evelyn Battaglia, Mary Reilly

152,00 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
libristo.ro
Descrierea produsului
Autor Charles G. Reavis, Evelyn Battaglia, Mary Reilly

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Limba: engleză, Legare: Copertă tare, Număr pagini: 376, Editura: STOREY PUB, Autor: Charles G. Reavis, Evelyn Battaglia, Mary Reilly, ISBN-13: 9781612129853, Data emiterii: 2017
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.