Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods - Shoichiro Nakamura (ISBN: 9781983689833)

Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods - Shoichiro Nakamura (ISBN: 9781983689833)

Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods - Shoichiro Nakamura (ISBN: 9781983689833)

Ofertele pentru produsul

 

Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods - Shoichiro Nakamura

76,52 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
libristo.ro
Descrierea produsului
Autor Shoichiro Nakamura

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Limba: engleză, Legare: Carte broșată, Număr pagini: 106, Editura: Createspace Independent Publishing Platform, Autor: Shoichiro Nakamura, ISBN-13: 9781983689833, Data emiterii: 2018
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.