Ghidul lui Richard Bandler pentru Trans-Formare (2010)

Ghidul lui Richard Bandler pentru Trans-Formare (2010)

Ghidul lui Richard Bandler pentru Trans-Formare (2010)

Ofertele pentru produsul

Descrierea produsului
GenulPsihologie
Număr pagini351

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Detalii Cum sa stapanesti puterea hipnozei ca sa declansezi usor schimbari durabile
Daca vrei sa fii cel mai bun, invata de la cel mai bun! Daca vrei sa faci o schimbare usor, rapid si temeinic, Bandler iti ofera acum know-how-ul necesar. Daca te-ai decis sa te bucuri mai mult de viata in loc sa muncesti din greu pentru a supravietui, citeste Ghidul lui Bandler si aplica tehnicile sale!

Cand descoperi ca performanta este o atitudine (nu o capacitate a celor "mai inzestrati de la natura") si folosesti cele mai puternice instrumente de accesare directa a subconstientului si reconfigurare a creierului, orice iti doresti sa ai sau sa realizezi devine usor si la indemana. Vechea reteta a succesului "90% transpiratie, 10% inspiratie" sau regula celor 10.000 de ore de exercitiu constant postulata dupa indelungi cercetari de doctorul in psihologie Anders Ericsson, incep sa fie depasite. Astazi, se vorbeste tot mai mult despre indicatori ai performantei precum rapiditate, precizie si eficienta. In acest context, ai nevoie sa te adaptezi din mers la noile standarde. Ai nevoie sa-ti eficientizezi timpul pe care il ai la dispozitie, iar asta presupune sa ai o tehnica rapida de invatare a oricarui comportament.

In plus, ai nevoie de optiuni noi. Nu poti merge mai departe daca esti blocat pe o problema. Oamenii care au succes in orice domeniu vad dincolo de provocarea de moment si cauta solutii sa o depaseasca si sa se perfectioneze. Tine de modul lor de gandire orientat mereu catre performanta. Tine si de abilitatea de a invata sa faca lucruri obisnuite in mod neobisnuit. Conformarea la un mod strict de a vedea si de a aborda problemele este de cele mai multe ori cauza esecului. Richard Bandler, considerat cel mai bun hipnotizator din lume, creeaza de 40 de ani tehnologii comportamentale extrem de eficiente. El modeleaza comportamentul subconstient nu doar al psihoterapeutilor, hipnotizatorilor si specialistilor in comunicare, ci si al sportivilor de performanta si al expertilor in multe domenii, precum si comportamentul unor oameni care au facut schimbari profunde in viata lor si au invatat cum sa-si rezolve problemele. Diferenta esentiala este ca Bandler a studiat si te invata acum ceea ce functioneaza, cum sa obtii succesul si chiar performante de varf - prin contrast cu metodele clasice care studiaza boala si despica firul in patru in incercarea de a intelege de ce nu functioneaza ceva!

Ghidul lui Richard Bandler pentru TRANS-formare este optiunea noua de care ai nevoie, fie ca vrei sa devii un psihoterapeut mai bun si sa-ti ajuti in mod rapid si eficient pacientii, fie ca esti interesat sa te dezvolti in mod continuu si sa-ti modelezi comportamentul astfel incat sa poti atinge performanta in orice domeniu doresti. Daca vrei sa fii cel mai bun, invata de la cel mai bun!
Foloseste in mod adecvat aceste informatii si vei putea:

- Sa controlezi propriul creier si sa-l programezi pentru performanta
- Sa-ti modelezi deliberat subconstientul
- Sa inlocuiesti sugestiile negative cu o atitudine pozitiva si ferma ca sa obtii rapid rezultate
- Sa accesezi stari optime ca sa inveti exact ce abilitati doresti
- Sa schimbi optiuni vechi cu perspective noi de reusita
- Sa-ti creezi o directie clara si pozitiva si un comportament benefic
- Sa-ti perfectionezi abilitatile deja insusite
- Sa-ti construiesti crezuri asemanatoare celor pe care le au oamenii de succes
- Sa intrerupi viciile si sa inveti noi obiceiuri constructive. A s a cum v a d eu lucrurile, exist atrei pa s i care trebuie parcur s i pentru a realiza schimb a ri de durat a :i n primul r a nd, oamenii trebuie s ase saturei ntr-at a t de respectiva problem ai nc a t s adecid ac avor cu adev a rat s ase schimbe. Apoi trebuie s afie capabili s avad aacea problem adintr-o perspectiv anou asaui ntr-o lumin anou a ;i n al treilea r a nd, trebuie s ag a seasc asau s acreeze op t iuni nois i atr a g a toares i s ale urmeze. Aici intervine hipnoza, care se dovede s te a fi un instrument extrem de valoros. Prin defini t ie, e necesar s ane modific a m starea de con s tiin tapentru a face un lucru nou. Hipnoza nu doar faciliteaz aacest proces, dar totodat ane permite s aminimaliz a m ori s aanul a m impactul experien t elor din trecut, apoi s acre a ms i s ainstal a mi n locul lor st a ri noi, mai folositoares i mai adecvate. Prin hipnoz a , putem s a -i ajut a m pe oameni s adescopere op t iunis i s ale exploreze. S i, pentru c adistorsiunea timpului este o caracteristic aa fenomenului pe carei l numim „trans a , a s a cum es i o caracteristic aa visului, putem s afacem asta foarte repede. Instrumentul dei nv at are al st a rilor modificate ne permite s afamiliariz a m subiectul cu o nou aexperien tai n doar o frac t iune din timpul care i-ar fi necesari n obi s nuita stare de veghe. Pentru a reusi acest lucru, se impune sa reducem cumva impactul pe care experientele negative din trecut il au asupra subiectului, pentru a face loc unor modalitati noi si mai folositoare de a se experimenta pe sine si de a-si experimenta lumea. Maniera mea de lucru (si tehnicile prezentate in cartea de fata) ii permite celui care a fost prizonierul propriului trecut sa faca loc pentru schimbare.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^