Chocolates and Confections - Formula Theory and Technique for the Artisan Confectioner (2013)

Chocolates and Confections - Formula Theory and Technique for the Artisan Confectioner (2013)

de la 277,00 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

Chocolates and Confections - Formula, Theory and Technique for the Artisan Confectioner 2e - PeterP Greweling

287,00 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
libristo.ro

Mai multe oferte

 

Chocolates and Confections - Formula Theory and Technique for the Artisan Confectioner (Greweling Peter P. )

277,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
enbook.ro
Descrierea produsului
Autor PeterP Greweling
Limba Engleză
Număr pagini 544
Greutate 2440

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Limba: engleză, Legare: Copertă tare, Număr pagini: 544, Editura: John Wiley & Sons Inc, Autor: PeterP Greweling, ISBN-13: 9780470424414, Data emiterii: 2013
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.