Cele patruzeci de legi ale iubirii (ISBN: 9789734621354)

Cele patruzeci de legi ale iubirii (ISBN: 9789734621354)

Cele patruzeci de legi ale iubirii (ISBN: 9789734621354)

de la 24,00 RON 5 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
GenulLiteratură, Medicina, Medicina, Sănătate

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Autoarea bestsellerului international BastardaIstanbulului

In ultimul sau roman, Cele patruzeci de legiale iubirii (2010), Elif Shafak intretese cu iscusinta unui artizande covoare turcesti firele a doua povesti pe cit de indepartate in timp, peatit de captivante, creind un model ale carui detalii bogate se contopescintr-un intreg de o armonie desavirsita. Viata searbada a Ellei Rubinstein omama casnica si o sotie nefericita din suburbiile Bostonului zilelor noastrese schimba din temelii cind, la aproape patruzeci de ani, se angajeaza la oagentie literara si i se cere sa scrie un referat despre romanul unui autornecunoscut. Astfel descopera povestea fascinantei legaturi spirituale dintrefaimosul poet persan Rumi si dervisul sufit Shams din Tabriz, si fortaeliberatoare, modelatoare a iubirii care a schimbat destinele celor doiprieteni si care il va schimba curind si pe al ei: intre Ella si Aziz Zahara, autorul romanului, incepe un schimb epistolar, apoi se infiripa o minunatapoveste de dragoste. O apologie a iubirii, privita in multiplele sale ipostaze, romanul Cele patruzeci de legi ale iubirii puncteaza cu subtilitatediferentele dintre religie si spiritualitate, dintre datorie si iubire.

\"Cu mesajul ei actual, provocator, Cele patruzeci de legi aleiubirii merita sa fie un fenomen editorial universal. \" ( TheIndependent (U. K. ) )

\"O carte captivanta si inteleapta, Cele patruzeci de legi ale iubirii este povestea unei intilniri iscate dedestin, a unei tovarasii spirituale si a unei tragice despartiri. ElifShafak preia fapte din biografia lui Rumi si a lui Shams, dervisulratacitor, si ii readuce pe amindoi la via]a cu talentul unei mari povestitoare. \" ( The Associated Press )

\"Trecutul si prezentul facfront comun aparind pasiunea, intr-un roman superb, senzual, debordant. \" ( The Times (U. K. ) )

\"Cea mai citita scriitoarecontemporana de origine turca, Elif Shafak este o brava campioana acosmopolitismului, o feminista sofisticata si o romanciera ambitioasa, careimpleteste in fictiunea ei realist-magica importante idei actuale. Noul ei romanreprezinta, in parte, un efort de a imagina trecutul islamic in consonan]a cuvalorile contemporane. \" ( The New Republic )

\" ElifShafak jongleaza cu personaje din vremuri indepartate, o americanca a epociimoderne si un poet din secolul XIII, amindoi propunind o tema universala: luptadintre ratiune si pasiune. Lasindu-se prinsa intr-o poveste uluitoare, eroina eiva alege, fara sa priveasca inapoi, pasiunea. \" ( More Magazine )
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^