2062 - Lumea creată de inteligența artificială (ISBN: 9786060064527)

2062 - Lumea creată de inteligența artificială (ISBN: 9786060064527)

Ofertele pentru produsul

 

2062 - Lumea creată de inteligența artificială

36,00 RON
+ 13,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
cartepedia.ro
Descrierea produsului
Autor Toby Walsh

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

2062 este anul în care vom avea roboți la fel  de inteligenți ca noi. Acest lucru este susținut de  majoritatea experților în domeniile inteligenței  artificiale și roboticii. Dar cum va arăta acest viitor?  Cum se va desfășura viața pe această planetă?
Profesorul Toby Walsh analizează impactul pe  care inteligența artificială îl va avea asupra muncii,   războiului, politicii, economiei, vieții cotidiene și  morții.   Pe baza unei înțelegeri profunde a tehnologiei  și a implicațiilor acesteia, 2062 descrie alegerile pe  care trebuie să le facem astăzi, pentru a ne asigura  că viitorul va rămâne luminos.
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.